'Mød mig på Cassiopeia' med jazz-koncert

De amerikanske musicals var forbillede for ‘Mød mig på Cassiopeia’. Filmen er en slags ‘backstage-musical’ med en række (kærligheds)intriger, der udspiller sig under opsætningen af en operette. Bodil Kjer er billedskøn som musikkens muse Polyhymnia, og hun er omgivet af et forrygende ensemble af 50’ernes danske scenetalenter. Men den store hovedrolle har Kai Normann Andersens vidunderlige musik.

Efter filmen mødes vi i Asta Bar, hvor jazz-bandet Rain&Shine spiller filmmusik – herunder kompositioner af Kai Normann Andersen – i nye fortolkninger og arrangementer. Aftenens line-up: Klaus Richter (vokal), Ulrik Lindgren (piano & keyboard), Niels Vangkilde (bas & guitar) og Tom McEwan (trommer og slagtøj). Baren er åben under koncerten.

Jesper Andersen, programredaktør / Cinemateket

Mød mig på Cassiopeia

Instruktør: Torben Anton Svendsen

‘Mød mig på Cassiopeia’ er en slags ‘backstage-musical’, opbygget omkring en række (kærligheds)intriger, der udspiller sig under opsætningen af en operette. Bodil Kjer er billedskøn som musikkens muse Polyhymnia, og hun er omgivet af et forrygende ensemble af 50’ernes danske scenetalenter. Men den store hovedrolle har Kai Normann Andersens vidunderlige musik.


Medvirkende: Bodil Kjer, Lily Broberg, Hans Kurt, Poul Reichhardt

Danmark, 1951
35mm, 106 min.
Engelske undertekster
Tilladt for alle

Datoer

Film i serien – Events oktober-november

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>