D-A-D - 40 år: Besøg, talk, ny film og smuglyt på 'Speed of Darkness'

Mød D-A-D, hør om det nye album ’Speed of Darkness’ og kom til forpremiere på den nye TV2-dokumentar ’D-A-D: 40 års venskab’.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at D-A-D i år har fejret – og stadig fejrer – deres 40-års jubilæum. Det kulminerer den 13. oktober med udgivelsen af bandets 13. album, ’Speed Of Darkness’. De to singleforløbere, ’1st, 2nd & 3rd’ og ‘The Ghost’ har skærpet forventningerne til en udgivelse båret af uforfalsket, højoktan rock med flabet attitude og sprøde twang-guitarer. Altså, D-A-D som vi kender og elsker bandet.

De fire medlemmer fortæller om det kommende album og giver en status på livet som rock’n’roll-jubilar i en samtale med forfatter Jan Poulsen. Samtalen krydres med musik fra det kommende album, som du efterfølgende kan høre i fuld længde og for fuld udblæsning i baren ved siden af biografen. Mellem talk og smuglytning har vi forpremiere på den spritnye TV2-dokumentar ’D-A-D: 40 års venskab’. (Samtalen er på dansk og varer ca. en time).

PROGRAM
19:00 Velkomst og talk
20:00 ’D-A-D: 40 års venskab’
21:00 Bar + ’Speed of Darkness’

D-A-D: 40 års venskab

Director: Jesper Skaaning

I 2024 fejrer Danmarks største rockband D-A-D deres 40-års jubilæum. Denne dokumentar dykker ned i historien om fire unge venner, der startede deres rejse med skateboarding, hashrygning og ko-punk, og som blev den første musikgruppe med egen udstilling på Nationalmuseet. Oplev de mange op- og nedture i deres 40-årige venskab, og nyd sjældne arkivoptagelser, som man troede var gået tabt. Kom tættere på D-A-D end nogensinde før.


Þátttakendur

Danmark, 2024
DCP, 60 min.
Dansk tale
Tilladt for alle

Buy tickets

Saturday 14. September
19:00

Tickets

D-A-D - 40 år: Besøg, talk, ny film og smuglyt på 'Speed of Darkness'

Films in this series – Musikfilm Festivalen 2024

Current films in Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>