The Big Lebowski / Himmelbio

Glæd dig til en unik filmoplevelse under åben himmel i vores nye open air biograf, Himmelbio.

Himmelbio ligger på taget af Cinemateket, og her kan du nyde filmen med udsigt til København lige under dig og himmelen lige over dig.

Forestillingen er udendørs, så klæd dig efter vejret for den bedste oplevelse.

The Big Lebowski

Director: Joel Coen, Ethan Coen

“Ve vant ze money, Lebowski!”. Coen-brødrene leverer (igen-igen) en vanvittig historie fuld af sære eksistenser og elskelige idiotiske indfald.

Den midaldrende hippie ’The Dude’ tilbringer det meste af sin rigelige fritid i en bowlinghal sammen med den småpsykotiske Vietnam-veteran Walter (John Goodman) og den ikke alt for opvakte Donny (Steve Buscemi).

’The Dude’ bærer det borgerlige navn Lebowski, og det deler han tilfældigvis med en fed, usympatisk rigmand. På grund af navnefællesskabet bliver han fejlagtigt overfaldet af et par gorillaer, der tilmed tisser på hans gulvtæppe. Opildnet af sine to bowlingkumpaner opsøger han den anden Lebowski for at få erstattet sit højtelskede tæppe. Og så har vi for alvor balladen.

Jeff Bridges er fremragende som det overvintrede blomsterbarn, Julianne Moore giver sig fuldt ud som nøgenmaler-furien Maude Lebowski flankeret af Philip Seymour Hoffman, John Turturro og flere andre kendte navne i små glansroller.


Þátttakendur

USA, Storbritannien, 1998
Digital DCP, 117 min.
Danske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Buy tickets

Open Air

Thursday 22. August
20:00

Tickets

The Big Lebowski / Himmelbio

Open Air

Monday 26. August
20:00

Tickets

The Big Lebowski / Himmelbio

Films in this series – Himmelbio: Særevents med The Dude & co.

Current films in Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>