POWR Baltic Stories Exchange Workshop 2017 - call for projects

WORKSHOP/FORUM. POWR Baltic Stories Exchange er en workshop og pitch-mulighed henvendt til manuskriptforfattere, som aktivt søger producere til deres spillefilmsprojekt på udviklingsstadie. Workshoppen er en del af Baltic Event Co-production Market, hvormed der er mulighed for kontakt til mange brancheprofessionelle under workshoppen såvel som markedet. Ansøgningsfristen er den 15. august 2017.

POWR Baltic Stories Exchange, organiseret af Baltic Event i samarbejde med Creative Europe MEDIA og TorinoFilmLab, giver syv manuskriptforfattere muligheden for at pitche deres udviklingsprojekter både med det formål at finde en mulig produktionspartner, men også for at modtage nyttig industrifeedback fra de øvrige deltagere, hvad end det er andre manuskriptforfattere, producere eller finansiører og salgsagenter.

Målet med programmet og den dertilhørende workshop er at give nordiske og baltiske manuskriptforfattere adgang til et uformelt og internationalt forum, hvor de kan præsentere deres projekter og talent under et af Europas største regionale filmmarkeder.

Foregående for de egentlige pitching sessioner vil manuskriptforfatterne deltage i en 2,5-dages workshop, hvor der er pitch-træning på programmet. Workshoppen ledes af hovedtutor Valeria Richter (Danmark/TFL), pitch coach Helene Granqvist (Sverige) samt udvalgte industrigæster.

Den endelige pitch vil vare 5 minutter per projekt, fulgt af en rundbordssession, hvor den enkelte manuskriptforfatter vil møde udvalgte producere og andre filmprofessionelle til feedback og rådgivning.

POWR er en intensiv og sjov oplevelse, som kombinerer projektarbejde og networking events.

Tid og sted

27.-29. november 2017, Tallinn, Estland

Ansøgningsfristen er den 15. august 2017.

Læs mere her.