Særtilbud på Peter Øvigs populære hippie-bog

TILBUD. På søndag kan du købe Peter Øvig Knudsens anmelderroste første bind om hippietiden og Thylejren, 'Hippie - tre år og 74 dage der forandrede Danmark', til en særlig tilbudspris på 249 kr.

Peter Øvig Knudsen er manden bag den storsælgende tobindsserie om Blekingegadebanden. Den populære forfatter udgav i oktober 2011 det første af to bind om hippietidens nøglepersoner og -begivenheder i en dansk kontekst.

Bogen - 'Hippie 1 - tre år og 74 dage, der forandrede Danmark' - fik fornemme ord og anmeldelser med på vejen.

"Sin generations største dokumentarist"

I Politiken konstaterede Mette Højbjerg kontant, at "Peter Øvig er sin generations største dokumentarist," og tilføjede: "Det er ikke bare en ferm håndværker, men også en forfatter med megen musikalitet, der har ført pennen i denne bog."

"I sin første hippie-bog viser forfatteren, ligesom i sine bøger om Blekingegadebanden, dyb respekt for kilder og suveræn sans for det konkrete." skrev Søren Kassebeer i Berlingske og uddelte 5 stjerner.

I Information skrev Rune Skyum-Nielsen: "Vi kan nyde den detaljerede, mangestemmige, koncist velskrevne beretning og ligefrem tage bad i de mange stemmer, der her kommer til orde."

Cinematekets boghandel sælger Peter Øvigs bog til kun 249 kr. søndag den 17. juni.

Mød Peter Øvig i Cinemateket

Kl. 14.00 samme dag starter et hippiearrangement i Cinemateket, der viser tre dokumentarfilm fra Thylejren. Peter Øvig Knudsen vil selv holde oplæg ved dette arrangement, og han vil signere sin bog i pausen. Arrangementet er pt. udsolgt, men uafhentede billetter sættes til salg kl. 13.15.

Andet bind af Peter Øvigs hippie-antologi udkommer til november.

Tid: Søndag den 17. juni kl. 14.00
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online og på tlf. 3374 3412