'Love Addict' - med instruktørdebat og vin

KÆRLIGHEDSFIX. Lørdag kl. 14.00 kan du se Pernille Rose Grønkjærs 'Love Addict', der skildrer kærlighed som en manisk besættelse. Efter filmen er der Q&A med instruktøren, og Dagbladet Information byder på et glas vin i Asta Bar.

I 2006 vandt Pernille Rose Grønkjær verdens fornemste dokumentarpris, IDFA Award, for filmen 'The Monastery', der handlede om opstarten af et fynsk kloster. I samarbejde med Dagbladet Information byder vi på film og debat om noget ganske andet: Kærlighed og besættelse!

Slave af kærligheden

Elsker du mig lige så meget, som jeg elsker dig? Spørgsmålet optager den elskende døgnet rundt og kan være lige så opslidende som en kamp om liv og død. Pernille Rose Grønkjærs nye dokumentarfilm beskriver, hvordan den romantiske kærlighed bliver til en altopslugende besættelse.

"Hello, my name is Eliza, and I am a love addict."

Eliza, en ung kvinde, elsker af hele sit hjerte. Hun kender til alle detaljer i Christophers liv og er slået omkuld af kærlighed. Han ved det bare ikke, for han har endnu ikke mødt hende. Eliza og mange andre fortæller deres historie i filmen.

Udgangspunktet er drømmen om den eneste ene, som man ikke at kan leve foruden, men det handler i virkeligheden om frygten for ikke at være elsket – og om at elske alt for meget. Om at ville kontrollere illusionen og kræve kærligheden gengældt, koste hvad det vil.

Mød instruktøren

"Nogle af monologerne om længslen efter menneskeligt nærvær er så hudløse og hjerteskærende, at de ikke kunne være skrevet bedre af en dramatiker. Men det er virkelighed," skrev Lars Movin i Dagbladet Information.

Efter visningen vil Pernille Rose Grønkjær snakke om filmen og tage imod spørgsmål fra salen. Efterfølgende byder Dagbladet Information på et glas vin i Asta Bar.

Tid: Lørdag den 2. juni kl. 14.00
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online og på tlf. 3374 3412