Sèries Mania Co-Production Forum

FORUM. Det europæiske koproduktionsforum for tv-serier, Sèries Mania, søger serieprojekter i udviklingsfasen. Fristen for indsendelse er 17. februar 2017.

13.-23. april samles den europæiske tv-branche i Paris, når Sèries Mania Festival løber af stablen for ottende gang. Festivalens industri-event Sèries Mania Coproduction Forum, som afholdes over fire dage fra den 18.-21. april, har på kort tid udviklet sig til at være et centralt samlingspunkt for den europæiske tv-branche.

I alt 16 tv-serieprojekter vil blive valgt ud til præsentation for et internationalt publikum bestående af ca. 400 potentielle finansiører, koproducere, distributører, tv-kanaler, fonde, etc. Hver pitch-session bliver desuden fulgt op af én-til-én-møder. En professionel jury vil desuden tildele det bedste projekt "Series Mania Project Award" med en præmiesum på 50.000 EUR.

De fire dage åbnes med konferencen "The European Conference on TV Series Financing" og vil herudover byde på præsentationer af europæiske tv-kanaler og internationale distributører, faglige diskussioner og netværksevents.

Ansøgningsfrist: 17. februar 2016.

Læs mere om krav til projekter, ansøgningsprocedure, mv

Sèries Mania Coproduction Forum er støttet af Creative Europe MEDIA.