Musikfilmklassiker – Radiohead og ‘OK Computer’

FILM OG MUSIK. Kom bag om det skelsættende album ’OK Computer’ og kvintetten Radiohead, der var med til at definere et helt årti. Dokumentar, DJ og bar i Friday Late Night-biografen den 25. september.

Dokumentaren ‘Meeting People is Easy’ sætter spot på tilblivelsen af Oxford-kvintetten Radioheads store gennembrudsplade ’OK Computer,’ der fik en Grammy-pris for bedste alternative musikalbum samt New Musical Express’ pris for årets bedste udgivelse i 1997. Men ikke mindst tager filmen dig med på den verdensturné, Radiohead drog ud på efter udgivelsen og skildrer den enorme PR-maskine der går i gang når berømmelsen sætter ind. Hvad enten man vil det eller ej.

Radiohead er et atypisk rockband, og instruktør Grant Gee en søgende dokumentarist. Så i stedet for glamour, sex, drugs & rock’n’roll samt beredvillig poseren skildrer ‘Meeting People is Easy’ skyggesiden af livet på landevejen: De meningsløst store arenaer, den uendelige række af fotosessions, paraden af journalister, hvor bandet kommer frem.

‘Meeting People is Easy’ vises fredag den 25. september kl. 21.30. Der er bar allerede fra kl. 20.00.

Tid: fredag den 25. september kl. 21.30.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K.
Billetbestilling: Cinemateket.dk og tlf. 3374 3412.