French Connection

MEDIA Desken og DFI inviterer til formiddagsseminar om fransksprogede koproduktioner fredag den 25. oktober kl. 10 i Filmhuset. Eksperter fra Frankrig, Belgien og Luxembourg vil fortælle om finansieringsmuligheder og best practices for samarbejde. 

Frankrig er det land i verden med mest offentlig filmstøtte. Frankrig koproducerer med lande i hele verden og er også det land med flest bilaterale "treaties" på filmområdet. Hvordan får danske producenter adgang til offentlige fonde og skattefordele? Hvordan arbejder vi bedst sammen med dem? Hvilke faldgruber er der? Og hvad skal man være ekstra opmærksom på?

På mødet vil Philippe Reynard (Wallimages, Belgien), Karin Schockweiler (Film Fund Luxembourg, MEDIA Desk Luxembourg), Nathalie Chesnel (MEDIA Desk Frankrig), Patrick Lamassoure (Unifrance, Frankrig) og Charlotte Appelgren (Cineregio) fremlægge mulighederne og koproduktion og adgang til de respektive støttesystemer.

Efterfølgende vil Christophe Vidal (Coficiné, Frankrig) moderere en kort debat. Seminaret foregår på engelsk, og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

MEDIA Desken og DFI's internationale producer Noemi Ferrer Schwenk arrangerer seminaret, der foregår fredag den 25. oktober 2013 kl. 10-12 i Filmhuset i mødelokalet på 4. sal.

Det er gratis at deltage, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding er bindende.

Tilmelding