SWIM Lab: ny crossmedia-platform åben for tilmelding

SWIM Lab er en ny platform fra CPH:DOX, skabt i samarbejde med blandt andet New Danish Screen, der er dedikeret til udviklingen af crossmedia-projekter. 10 projekter vil blive udvalgt til at indgå i et otte måneder langt udviklingsforløb, og der er åbent for tilmeldinger nu.

SWIM Lab

Innovation handler ikke om at forudsige fremtiden, men om at forstå de behov, der allerede er her. En grundlæggende tanke i crossmedia er at træde et skridt tilbage og se på det enkelte projekts behov. Hvorfor skal en bestemt historie fortælles? Til hvem? Og hvilken effekt ønsker man at skabe som afsender?

SWIM Lab tilbyder konceptudvikling, forretningsudvikling, idéudvikling og vejledning af ledende eksperter inden for crossmedia. Forløbet består af tre workshops, der leder op til møder med finansiører på SWIM Forum under CPH:DOX.

Hvem kan ansøge?

SWIM Lab er rettet mod professionelle, uafhængige virksomheder i film- og medieindustrien. Projektet skal indeholde bevægelige mediebilleder, og ansøgerne skal arbejde og/eller være bosiddende i Øresundsregionen.

Ansøgningsfrist: 18. marts for første workshop, der finder sted 15.-19. april. Læs mere og ansøg på swimbabyswim.dk.

Om SWIM

SWIM – Scandinavian World of Innovative Media – er en ny crossmedia-platform. Gennem samarbejde og synergi på tværs af Øresund er det målet at udvikle nye industri-værktøjer og projekter, forbedre finansieringsmuligheder og skabe et internationalt centrum for innovation.

SWIM er et initiativ fra CPH:DOX i samarbejde med New Danish Screen, Film i Skåne og BoostHbg. SWIM er co-finansieret af Interreg IVA.