To kultfilm med musik af Pink Floyd

Før det verdensomspændende gennembrud med lp’en ’The Dark Side of the Moon’ (1973) leverede Pink Floyd musik til to lettere psykedeliske film af den fransk-schweiziske nybølgeinstruktør Barbet Schroeder: 'The Valley (Obscured by Clouds)' (1972) og 'More' (1969).

Soundtracket til 'More' spillede sig i 1969 ind på en 9. plads på den engelske album-hitliste. Måske har du pladen derhjemme, men har du nogensinde set filmen? 'The Valley (Obscured by Clouds)' fik aldrig dansk premiere, og har så vidt vides aldrig været vist herhjemme.

Se både 'The Valley (Obscured by Clouds)' og 'More' i Late Night-biffen fredag den 28. august. Aftenens DJ vender Pink Floyd-vinyl mellem og efter de to film.

'The Valley (Obscured by Clouds)' kl. 19.30.

'More' kl. 22.00. (Inkl. en drink).

Hvis du tør, så kom med mig
I 'More' kommer vi på trip sammen med Stefan, der på en blaffer-tur gennem Europa betages af en gådefuld, pot-rygende amerikansk hippiepige. Trods advarsler sætter Stefan efter sin ’udkårne’, da hun drager til solskinsøen Ibiza. Snart er han del af et skæbnespil, der involverer både heroin, røveri og nazisme.

(U)naturlige tendenser
I ’The Valley (Obscured by Clouds)’ bevæger vi os igen ud på en rejse, denne gang ud i naturens vilde verden. Viviane er en rastløs diplomatfrue, der i sin jagt på en sjælden eksotisk fugl kobler sig på en flok hippier. På deres rejse gennem Ny Guineas jungle støder gruppen på nogle af de mest isolerede mennesker på jorden og anspores til at se på sig selv på en helt ny måde.

Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg, Gothersgade 55, tlf. 33 74 34 12. Online bestilling på cinemateket.dk.