Mortens aften med økogås fra Sejerø

Bliver du sulten oven på dine CPH:DOX-oplevelser, har Restaurant SULT skaffet nogle fantastiske økologiske fritgående gæs (ja, gæs!) fra Horsekær på Sejerø i anledning af Mortens aften, og komponeret en lækker ret, som tilbydes hele ugen tirsdag d. 10. til søndag d. 15. november.

På Sejerø giver luftens høje saltindhold, græsset på øen og rigeligt motion gæssene en helt særlig smag og struktur i kødet – og så har de havudsigt! Gæssene anbefales af Dyrenes Beskyttelse og produktionen er bæredygtig. Der er derfor ikke mange undskyldninger for at blive væk, når Restaurant SULT hele ugen tirsdag d. 10. til søndag d. 15. november inviterer til Mortens aften. 

Book bord her, og angiv venligst i kommentarfeltet, hvis I ønsker ”Sejerøgås” (resten af menuen beslutter du på dagen). Pris for retten kr. 245,-.