Forpremiere på ny Stephen Frears komedie

Charmerende, sjov og helt igennem britisk! Kom til forpremiere på Stephen Frears' 'Tamara Drewe' den 4. marts kl. 19.00.

Stephen Frears har for længst vist sig som en mester i personinstruktion med film som 'Mit smukke vaskeri' og 'The Queen'. Cinemateket viser forpremieren på den nyeste film i rækken: 'Tamara Drewe'. Oplev denne varme, ærkebritiske komedie, der charmerede sig til en plads i Cannes-festivalens hovedkonkurrence i 2010. Fredag den 4. marts kl. 19.00.

Femme fatale med plastikkirurgisk næse-operation

Efter en plastikkirurgisk næse-operation vender den tidligere grimme ælling Tamara Drewe tilbage til sin barndoms landsby for at få solgt sin afdøde mors hus. I sin nye rolle som femme fatale fordrejer hun med sødme (og lidt for korte shorts) hovedet på samtlige hankønsvæsener i byen – og vækker kvindernes slet skjulte misundelse.

Filmen er instrueret med humor og lune, og man nyder den med et stort smil på læben. Det moderne eventyr bygger – sikkert overraskende for mange – på en tegneserie af The Guardian-illustratoren Posy Simmonds.

Forpremiere - billetpris: 65 kr.