Medlemsarrangement: Rückenwind

I samarbejde med Copenhagen Gay and Lesbian Film Festival vises 'Rückenwind' gratis for Cinematekets medlemmer. Tirsdag den 13. oktober kl. 19.15.

Copenhagen Gay and Lesbian Film Festival inviterer til snigpremiere på årets program med gratis visning af den poetisk fabulerende ’Rückenwind’ – eksklusivt for medlemmer af Cinemateket.

Fabler og folkeeventyr er tydelige inspirationskilder. Det unge kærestepar Johann og Robin er på en tilsyneladende harmløs cykelferie i de tyske skove.

De farer dog vild og ender hos en enlig mor og hendes søn på en afsidesliggende gård, hvor giftige bær og spøgelseshistorier begynder at lege med Johanns og publikums realitetssans.

Copenhagen Gay and Lesbian Film Festival

Copenhagen Gay & Lesbian Film Festival (CGLFF) er Københavns og Danmarks ældste filmfestival. Festivalen blev stiftet i 1986 af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske.

Siden har festivalen bare vokset sig større og større. I år udforskes forskellige temaer, som sætter fokus på LGBT-liv (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) levet her og nu.

CGLFF er langtfra en eksklusiv fest, men er en åben invitation til alle for at opleve kvalitetsfilm, der både appellerer bredt og formidler homoseksuelle temaer på oplysende og underholdende facon. En stribe særarrangementer omkranser festivalen - bl.a. verdenspremiere den 16. oktober kl. 20.30 på dokumentaren ’Goddag mit navn er lesbisk.’ 

Se mere om filmene i serien her, og læs om festivalen på hjemmesiden www.cglff.dk.

Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg, Gothersgade 55, tlf. 3374 3412. Online bestilling på cinemateket.dk.