Psych-Out! World Wide Weirdness

PSYCH-OUT! 17. DECEMBER. Voodoo, lummer erotik, action á la carte og kobrakvindekys i to uimodståelige eksotiske trash-perler fra Indonesien og Filippinerne i Psych-Out!-biffen i aften, torsdag den 17. december.

Indonesiske 'Lady Terminator' (1989) er en actionfilm så over-the-top, at den simpelthen skal opleves i sit rette element – biografsalen. Et skamløst ripoff af navnkundige 'Terminator' – med voodoo og lummer erotik!!

I 1889 kaster en voodoo-dronning, der har en magisk ål gemt i sine nedre regioner – som bider dilleren af de mænd, som ikke kan tilfredsstille hende – en forbandelse over en af sine elskere og sværger hævn over hans barnebarn. Klip til: hundrede år senere, hvor den smækre, unge antropolog Tania under en ekspedition i Sydhavet bortføres og forhekses af voodoo-dronningens ånd, der forvandler hende til en ustoppelig, blodtørstig dræbermaskine med laserøjne: En kvindelig Terminator bevæbnet med en evigt skarpladt AK47 på en dræbermission igennem downtown Jakarta for at udslette barnebarnet til voodoo-dronningens elsker: en ung popstjerne, hvis eneste chance er at opspore den famøse ål, der i mellemtiden har forvandlet sig til en dolk. Forelsket allerede? Så bare vent til du får ’The Lady’ close-up.

Efter pausen fortsætter vi med den amerikansk-filippinske grindhouse-trasher 'Night of the Cobra Woman', hvor den kvindelige leder af en okkult sekt forvandler sig til en kobra ved at sætte tænder (og krop) i unge mænd – og således opretholder sin stamina. Der findes kun én modgift imod kobrakvindens dødelige kys – og kun de færreste mænd har nok af den! Produceret af B-filmkongen Roger Corman og filmet i 'Slitherama'.

Rejsegrammofon og kolde øl for kolde kontanter mellem de to film.

Tid:
 Torsdag den 17. december kl. 19:00
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K
Billetbestilling: Cinemateket.dk og tlf. 3374 3400