Monks - The Transatlantic Feedback

Se den prisvindende dokumentar om The Monks - en kvintet af amerikanske eks-soldater i efterkrigs-Tyskland, der var klædt i sort, havde bizarre frisurer, tog pis på militæret og leverede den ondeste feedback på denne side af Atlanten.

I aften i Friday Late Night-biffen kl. 22 kan du se den prisvindende dokumentarfilm ’Monks: The Transatlantic Feedback’ - et unikt indblik i et af rockhistoriens glemte, skelsættende fænomener 'The Monks'. Et fænomen, der ikke alene flyttede rockmusikkens grænser i snæver musikalsk forstand, men desuden var et af de første eksempler på fusionen mellem kunst og populærmusik - før Andy Warhol og The Velvet Underground.

ASTA-bar og DJs

Med efterfølgende bar og DJ Tobias Swampland, der spiller postpunk, protopunk og swamprock krydret med indslag fra rockens weirdos og DJ Fisker Thomas, der spiller psych, krautrock, prog. rock, acid folk, punk og weird.

Friday Late Night er Cinematekets faste månedlige musikfilmtilbud. Late Night-biffen slår dørene op den sidste fredag i hver måned. Her kan du se dokumentarfilm, syrede spillefilm med inciterende soundtracks samt koncert- og festivaloptagelser i alle afskygninger – fra alle hjørner af rock- og popmusikkens verden.

Læs mere og bestil billetter