Gourmet jazzaften i Cinemateket

Tirsdag den 24. november er der releaseparty på jazz guitaristen Jakob Bros nye album i Cinemateket med gourmetsnacks og vin. Film om albummets tilblivelse med nogle af jazzens største navne vises samme aften.

Tirsdag den 24. november kl. 20.00 er der releaseparty på guitaristen Jakob Bros splinternye album, ’Balladeering’. Albummet er blevet til i et samarbejde med nogle af de absolut største navne på den internationale jazzscene: Lee Konitz, Bill Frisell, Paul Motian og Ben Street.

Tilblivelsen af albummet er temaet for dokumentarfilmen 'Weightless – a Recording Session with Jakob Bro' af Sune Blicher. Her bliver vi taget med ind i et univers af smukke ballader og ualmindelig musikalsk kreativitet. Filmen får ekslusiv premiere i Cinemateket denne aften.

Gennem filmen får vi et sjældent indblik i den levende proces, hvor sangskrivning, improvisation og originalitet skal gå op i en højere enhed.

Dagens program:

Før filmen, kl. 20.00, byder gourmetkokken Jakob Mielcke fra Restaurant Mielcke & Hurtigkarl på vin og snacks i Asta Bar.

Efter filmen, kl. 22.45, vil der være flere forfriskninger i baren og mulighed for at købe pladen og filmen.

Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg, Gothersgade 55, tlf. 3374 3412. Online bestilling på cinemateket.dk.