Filmseminar for bibliotekarer 24.–25. august 2010 i Odense

Det Danske Filminstitut i samarbejde med Odense Film Festival inviterer hermed bibliotekarer og andre formidlere til filmseminar. Seminaret afholdes i Odense d. 24.–25. august 2010. På seminaret kan man opleve bl.a. filminstruktør Christoffer Guldbrandsen, DFIs filmkonsulenter Dorte Høeg-Brask og Jesper Jack samt spilredaktør Simon Løvind, se nye film til børn, unge og voksne, og få inspiration og viden til brug i formidlingen på bibliotekerne.

Med fokus på kortfilm og dokumentarfilm giver seminaret viden, inspiration og oplevelser til brug i formidlingen af film på bibliotekerne. Som noget nyt er der også computerspil på programmet.

På seminaret kan du se de nyeste film, få fakta og baggrundsviden fra film- og spilbranchen, deltage i dialog om formidling på bl.a. Filmstriben og nyde behageligt samvær med film- og spilinteresserede kolleger. Seminaret inspirerer til aktiviteter på biblioteket.

Årets program for filmseminaret i Odense byder på bl.a.:

  • Filmkonsulent Dorte Høeg Brask, DFI, præsenterer uddrag fra nye film for børn og unge.
  • Spilredaktør Simon Løvind, New Danish Screen, viser eksempler på danske spilproduktioner og giver en opdatering på computerspillenes genrer og typer.
  • Filmkonsulent Jesper Jack, DFI, præsenterer uddrag fra nye dokumentarfilm for voksne.
  • Filminstruktør Christoffer Guldbrandsen fortæller og viser eksempler fra sine politiske dokumentarfilm, deriblandt den nyeste med titlen "Præsidenten".
  • Premierer på nye film til børn, unge og voksne.
  • Nyt fra DFI og Filmstriben.

Seminaret holdes i år i Rosenbækhuset i Odenses centrum, tæt på Brandts Klædefabrik og Café Biografen.

Sidste frist for tilmelding til henholdsvis seminar og for booking af hotelværelse med rabat er torsdag d. 5. august 2010.
Det anbefales at tilmelde sig så hurtigt som muligt for at være sikker på en plads.

Læs mere om Filmseminar for bibliotekarer.

Vi glæder os til at se jer i Odense!

Yderligere oplysninger:

Carsten Olsen
Bibliotekskonsulent
Det Danske Filminstitut
Tlf. 3374 3554 / Mail: carsteno@dfi.dk