Visionen bag carlthdreyer.dk

Visionerne for for det kommende website om Dreyer: www.carlthdreyer.dk

Websitet skal formidle viden om Dreyer og hans film i et omfang, så det er her Dreyer-interesserede vil søge først. Sitet kommer til at indeholde en omfattende mængde fakta, analyser, essays, billeder, film- og lydklip, der samlet set skal medvirke til at give brugerne en dybere forståelse for Dreyers værker og et unikt indblik i hans kreative tilgang til filmkunsten. 

Websitet vil også byde på oplevelser i kraft af digitaliserede materialer, der kan bidrage til at vise nye sider af Dreyers virke og på en levende måde anskueliggøre hans filmkunst og arbejdsmetode. Det kan være i form af udvalgte noter, skitser, tegninger, notater i manuskripter, fotos fra situationer under optagelserne, dagbogsnotater, medvirken i tv- og radioprogrammer o.lign. 
    Websitet henvender sig til alle Dreyer-interesserede, såvel den nysgerrige uden de store filmvidenskabelige forudsætninger som forskeren, der søger nye opdagelser og vil holde sig orienteret om, hvem og hvad der rører sig i forhold til de nyeste forskningsprojekter og publikationer. 
Sitet tilbyder derfor både en generel introduktion til Dreyer og hans film og mere dybdegående analyser og perspektiveringer. Det vil også være herfra, at man naturligt går videre til databasen, hvor Carl Th. Dreyer-samlingen i sin helhed er registreret. 

Carlthdreyer.dk vil også være at finde i en engelsk version.