"Et godt samarbejde fra start til slut"

I efteråret lagde Cinematekets biograf og Restaurant SULT rammerne om et eksklusivt lanceringsevent for TV 2 ZULUs nye fiktionsserie 'Perfekte Steder' med deltagelse af både seriens skuespillere og danske influencers. Vi har stillet projektledere i TV 2 Marketing Ida Groth Larsen og Julie Møller Lindblad fem spørgsmål om oplevelsen.

Hvilken type arrangement har du afholdt i Cinemateket?

"Vi afholdt et eksklusivt forpremiereevent i forbindelse med lanceringen af en ny fiktionsserie på ZULU - Perfekte Steder. Vi inviterede cast, bloggere og influencers til forpremiere på afsnit 1 og 2. Formålet var at skabe de bedste betingelser for lanceringen af den nye serie og at give gæsterne en god oplevelse, der gjorde, at de fik lyst til at se resten af serien og fortælle andre om den". 

Hvorfor lige Cinemateket?

"Vi søgte en venue, der havde både biografsal og et tilhørende ”receptionsområde”, hvor vi kunne være for os selv. Det skulle være eksklusivt, men ikke for dyrt, og vi havde brug for lækker forplejning og at kunne tage ejerskab på location med plakater, visuals, goodie bags  osv. Og så måtte det gerne ligge i hjertet af København".   
 
Hvilke elementer indgik i dit arrangement? 

"Første del af eventen bestod af bobler og canapeer fra SULT, herefter visning af Perfekte Steder afsnit 1 og 2 i biosalen, efterfulgt af Q&A med instruktøren og skuespillerne. Vi sluttede af med tak for i aften-øl og uddeling af Perfekte Steder-goodie bags".
 
Er der noget særligt du vil fremhæve ved Cinemateket som venue?

"Cinemateket var et godt valg for os til lanceringen af en ny fiktionsserie, fordi det for det første opfyldte vores kriterier og var inden for budget. Cinemateket havde desuden et kompetent event-personale, som forstod vores ønsker, og som vi kunne spare med om stort som småt, og det føltes derfor som det rigtige valg for os. D. 23. april har vi premiere på Perfekte Steder sæson 2 på ZULU, og i den forbindelse overvejede vi meget, om vi skulle gentage forpremiere-succesen i Cinemateket – det har vi dog valgt ikke at gøre i år, af andre årsager". 
 
Hvad var din samlede oplevelse af Cinemateket som venue?  

"Vi havde fra start til slut et godt samarbejde med Cinematekets event-koordinator Marie-Claire og det tekniske hold, og da vi nåede eventaftenen var både gæster og holdet bag begejstrede".