Cinekid 2018 - Call for entries

Cinekid har åbnet for tilmeldinger af projekter til den 32. udgave af børnefilmfestivalen, der finder sted d. 20.-26. oktober 2018 i Amsterdam. Deadline for tilmelding af projekter til Cinekid ScriptLab er d. 1. juni.

Cinekid er en af Europas størst børnefilmfestivaler, hvor både færdigproducerede film og tv-produktioner, samt projekter under udvikling, har mulighed for at blive udtaget til et af programmerne.

Færdigproducerede film og tv-produktioner kan udtages til festivalkonkurrence, der bl.a. tæller Best Children's Film og Best International Animated Short, eller til ScreeningClub, der er Cinekid's digitale salgs-videotek. Her får alle med akkreditering til 'Cinekid for Professionals' adgang til over 300 film og tv-produktioner henvendt til børn.

Deadlines
Tilmelding af færdige film og tv-serier til festivalen: 1. juli. 2018
Tilmelding af færdige film og tv-serier til ScreeningClub: 4. september 2018


Film og tv-produktioner under udvikling kan udtages til Junior Co-Production Market, et internationalt koproduktionsmarked, hvor finansiører, tv-stationer og producenter kan vurdere nye, innovative projekter henvendt til børn, eller til det MEDIA-støttede Cinekid ScriptLab, der er et seks-måneders training program for manuskriptforfattere med et børnefilmsprojekt.

Deadlines
Tilmelding af projekter til Junior Co-Production Market: 15. juni 2018
Tilmelding af projekter til Cinekid ScriptLab: 1. juni 2018

 

Se en komplet oversigt over Cinekid's programmer og find links til entry-forms her.