Skuespillerkursus for børn og deres voksne

Har du altid drømt om at være skuespiller på det store lærred? FILM-X tilbyder nu i samarbejde med skuespillerne David Owe og Marie Askehave støttet af slots- og kulturstyrelsen et kursus i filmskuespil - egnet for børn sammen med deres voksne.

At lave en fim er hårdt arbejde. Det kræver et enormt fokuseret samarbejde og deltagernes planlægningsevner bliver sat på prøve.
Tænker du nogensinde over, hvor svært det er at virke naturlig, når man siger replikker? Det at gentage noget andre har skrevet og få det til at virke, som om du selv formulerer det, kan være ret udfordrende. Dette kursus sætter fokus på skuespillet. 

DAGENS FORLØB:

Deltagerne vil pga. corona-restriktioner skulle tilmelde sig i hold (4-5 personer) Det vil være muligt at have 4 grupper til aktiviteten.

Hvert hold er ansvarlig for 1 scene i filmen, og man vælger i hver gruppe, hvem der skal være skuespillere, instruktører og fotograf.
Kursets fokus ligger på det gode filmskuespil og efter en kort introduktion, vil der blive undervist i filmskuespilteknikker og stagefight. 

Herefter starter optagelserne, hvor hver gruppe filmer én scene. Scenerne optages i første omgang uden reallyd og skal derfor eftersynkes, hvilket vil sige, at alle replikker og lyde skal indspilles efterfølgende.

De fire scener som grupperne har lavet passer sammen, og vil efter optagelser blive redigering og til sidst blive klippet sammen til én sammenhængende film.
Efter en redigeringspause vil filmen blive vist i biografen. 

OM UNDERVISERNE

Marie Askehave
Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole 2003
Medvirket i flere film og Tv- serier. b.la. Forbrydelsen, Borgen og Bedrag.

Foto: Miklos Szabo

 

David Owe
Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole 2003
Medvirket i flere film og Tv- serier. bl.a. Ørnen, 2900 Happiness og Forsvar. Han er også uddannet stuntmand og vil står for action i de forskellige scener.

Foto: Miklos Szabo

 

Tilmelding

Karina de Freitas Olesen
Koordinator, Børn og unge
Tlf. +45 3374 3597
karinadfo@dfi.dk

Praktiske oplysninger

PRIS:
Kurset er støttet af slots- og kulturstyrelsens sommerpulje, hvilket gør det muligt at tilbyde kurset for kun 550 kr. pr. gruppe.

DATO:
Kurset foregår den 20. september 2020 fra kl. 12:30 til 16.30. Kurset varer 4 timer inkl. fremvisning i biografen.

Det anbefales at medbringe lidt snacks til pauserne, da der ikke vil indgå mad eller drikke i kurset. 

TILMELDING:
Du tilmelder dig ved at kontakte Karina de Freitas Olesen på mail: karinadfo@dfi.dk eller på telefon: 33 74 35 97. 

TILMELDINGSFRIST:
Du skal tilmelde dig senest søndag den 19. september 2020.

AFBUD:
Eventuelle afbud skal meldes senest den 11. september 2020.