Nyt redaktionsmedlem på Spilordningen

Spilordningen har fået et nyt eksternt redaktionsmedlem. I den kommende ansøgningsrunde vil Peter Holm sidde som det ene af de to eksterne medlemmer af redaktionen, idet han afløser Jesper Krogh Kristansen.

Fremover vil redaktionen dermed være sammensat af Peter Holm og Dajana Dimovska som eksterne redaktionsmedlemmer sammen med Filminstituttets spilredaktør Simon Løvind. Peter Holm vil allerede deltage i den kommende ansøgningsrunde, der starter i slutningen af denne måned.

Peter Holm er en veteran fra den danske spilbranche med tidligere erfaringer som eksempelvis Creative Director og medstifter af Cape Copenhagen og før dette selskabet Titoonic. I dag er han ansat som Head of Creative Proces hos selskabet Triband. Spilordningens redaktør, Simon Løvind, glæder sig over, at det endnu engang er lykkedes at engagere en person med solidt kendskab til den danske spilbranche: 

Se også

"Med Peter Holm fortsætter Spilordningen sin tætte tilknytning til branchen og får en person, der har stor erfaring med udviklingsprocesserne bag forskelligartede typer af spil. Han afløser Jesper Krogh Kristiansen, der har siddet i Spilordningens redaktion i en årrække. Jesper har ydet et stort bidrag til Spilordningen, og jeg vil gerne takke ham for det gode samarbejde," udtaler Simon Løvind.

Spilordningen har ny ansøgningsfrist den 27. april. klokken 12:00.