MEDIA-film i danske biografer: Marts 2022

Ny Almodóvar-film, nonne-drama af action-instruktøren Paul Verhoeven og familiehygge til Påsken. Her er MEDIA-filmene med dansk biografpremiere i marts.

Parallelle mødre

Janis (Penélope Cruz) og Ana (Milena Smit) har to ting til fælles: de er singler og er blevet gravide uden at planlægge det. De kender ikke hinanden og havner på samme stue på fødegangen. Janis er midt i livet og ser frem til at blive mor. Teenageren, Ana, er skræmt og usikker, men ønsker ikke hjælp fra sine travle og velhavende forældre. De to nye mødre knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre deres liv for altid.

'Parallelle mødre' distribueres i Danmark af Scanbox med støtte fra MEDIA-delprogrammet.

Biografpremiere: 3. marts


Benedetta

Vi befinder os i det 17. århundrede, og pesten hænger som en mørk skygge over Italien. Novicen Benedetta Carlini har nogle chokerende religiøse syner af Jesus – syner, der inspirerer hende til at udleve sit begær efter magt og seksuel tilfredsstillelse. Snart indleder hun derfor et lesbisk forhold til en anden nonne fra klosteret – noget som den katolske kirke ikke ser med milde øjne på…

'Benedetta' distribueres i Danmark af Another World Entertainment med støtte fra MEDIA-delprogrammet.

Biografpremiere: 10. marts


Hopper og jagten på mørkets hamster

Hopper er en blanding af en kylling og en hare og blev adopteret af Kong Peter, som var en berømt opdagelsesrejsende. Selvom Hopper ved, at han er klodset, har han altid drømt om at blive en stor eventyrer. Så da kongen trues af sin onde bror, som vil stjæle det magiske scepter og overtage tronen, ved Hopper, at tiden er inde til at udføre en heltegerning. Han er altid blevet drillet, fordi han ser anderledes ud, men nu forstår han, at det kan være en stor fordel for en helt at være helt særlig.

Filmen distribueres i Danmark af Scanbox med støtte fra MEDIA-delprogrammet.

Biografpremiere: 31. marts