Super16 viser afgangsfilm

UDDANNELSE. Super16 har et nyt hold flyvefærdige filmskabere klar, og det bliver fejret med afgangsfilm i Dagmar Teatret den 5. november.

Den danske filmuddannelse Super16 blev grundlagt i 1999 og har siden da udklækket mange instruktører og producere, der både har skabt biografsucceser og vundet priser. Uddannelsen optager nye elever hvert andet år og varer i alt tre år. Nu er et nyt kuld – årgang 7 – blevet færdige og er klar til at præsentere deres afgangsfilm.

Tilbage i 2011 introducerede uddannelsen en ny manuskriptlinje, og det betyder, at de første manuskriptforfattere fra denne årgang nu er klar med deres afgangsfilm.

Super16

Super16 er en uafhængig filmuddannelse med base i Nordisk Films studier i Valby. Uddannelsen blev grundlagt 1999.

Hvert andet år bliver 16 nye filmskabere optaget på uddannelsen. Siden 2011 har skolen optaget manuskriptforfattere, og det betyder, at skolen nu optager seks instruktører, seks producere og fire manuskriptforfattere per årgang.

De 16 færdiguddannede elever fra Super16 præsenterer i alt seks film den 5. november i Dagmar Teatret. Arrangementet er gratis, og der kan bestilles op til to billetter per forestilling.

Tid: 5. november kl. 12-22
Sted: Dagmar Teatret, Jernbanegade 2, 1608 København V
Billetter: Kan bestilles hos Nordisk Film på 70 13 12 11

Tags: