enda
Film

Med Politikens Filmjournal i Zoo

Danmark,

7 min.Dokumentariske optagelserUgerevyer

1) Forår i Zoologisk Have i København: Lille Preben og Nina er i Zoo for at se forårets mange nye dyrebørn. De kigger på løveunger, en bisonkalv, isbjørneunger og en hvalrosunge.
2) Ny bjørnegrotte i Zoo: Den nye bjørnegrotte bliver indviet, og direktør Reventlow fodrer de store brune alaskabjørne. En af de kommende beboere er alaskabjørneungen Ursula, der opfostres i et privat hjem indtil hun er 3-4 måneder gammel. Desuden optagelser af Ursula på 7 måneder, der leger med en anden bjørn og to dyrepassere i Zoo.
3) Forår i Zoo: Løveungerne slapper af. Kænguruungen stikker nysgerrigt hovedet ud af sin mors pung. Træskonæb-storken bukker for dyrepasseren. Strudsen tager en rask løbetur. Påfuglen viser al sin pragt. Den nye afdeling i Søndermarken er åbnet og kan præsentere de meget sjældne Pére Davids hjorte fra Kina.
4) Sommer i Zoo: Både mennesker og dyr døjer i sommervarmen. En elefant får brusebad. Alaskabjørnen Ursula tager bad i bjørnegrotten. Isbjørnene får fisk indfrosset i store isklumper.
Grundoplysninger Credits
Original titel Med Politikens Filmjournal i Zoo
Dansk titel Med Politikens Filmjournal i Zoo
International titel With Politikens Fim Journal in the ZOO
Emneord Zoologisk Have (KBH), Zoologiske haver, Dyr, Dyreparker, 1950-1959
Produktionsland Danmark
Tekniske data Sort-hvid, Tone
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Politikens Filmjournal

Download PDF