En film, der kommer hele vejen rundt om fiskeriet i Danmark. De fisker aborrer og tun - og grindehvaler på Færøerne. Kutterflåden i Esbjerg Havn - bådene gøres klar til sejlads. Snurrevoddet er en dansk opfindelse. Bundgarnsfiskeri. Silden er menneskets sundeste og billigste føde. Kulturdamme ved Hvidkilde Gods, hvor der opdrættes guldørred. Åleopdræt i Frederiksværk - ålene opbevares i afkølet vand om sommeren, så taber de ikke i vægt og undgår rødsyge. Fremstilling af fiskefilet'er i Skælskør (Dana Fisk) - udskæring. Ålene eksporteres levende. Levende fladfisk sendes til England i iskasser. Levende ferskvandsfisk køres til udlandet syd for grænsen. Og så lander de danske fisk på tallerkenerne - bl.a. på Hotel d'Angleterre i København.
Abonnér på 'Nyheder fra Filminstituttet' og få seneste nyt om dansk film og Filminstituttets aktiviteter i din indbakke. Nyhedsbrevet udkommer 3-4 gange om måneden.