enda
Film

El Bulli: Cooking in progress

Gereon Wetzel, Tyskland, 2011

109 min.U/Dokumentarfilm

Ferran Adrià har tre Michelin-stjerner og er verdenskendt som en af restaurationsbranchens mest innovative og vanvittige kokke. Flere år i træk er hans restaurant El Bulli kåret som verdens bedste og i hans køkken blomstrer gastronomien. Hvert år lukker El Bulli i et halvt år og Adrià tager sine dygtige kokke med i et regulært køkken-laboratorium for at opfinde og på fornemste vis præsentere næste sæsons omfattende menukort. Alt kan lade sig gøre; blot er der ikke plads til gentagelser af tidligere afprøvede retter.
Grundoplysninger Credits Materialer
Original titel El Bulli: Cooking in progress
Dansk titel El Bulli: Cooking in progress
Emneord Adrià, Ferran, Bulli, El, Mad, Gastronomi, Restauranter
Instruktør Gereon Wetzel
Manuskript Gereon Wetzel, Anna Gnesti Rosell
Producent Ingo Fliess
Fotograf Josef Mayerhofer
Klipper Anja Pohl
Komponist Stephan Diethelm
Medvirkende Ferran Adrià, Oriol Castro, Eduard Xatruch
Produktionsland Tyskland
Dansk distribution Miracle Film Distribution
Dansk biografpremiere 27.10.2011
Premierebiografer Vester Bio, Reprise Teatret, Café Biografen (Odense), Ishøj Bio, Biffen (Aalborg), Øst for Paradis (Århus), Gentofte Kino, Tisvilde Bio
Aldersgrænse Tilladt for børn fra 15 år
Vurdering Se Medierådets vurdering
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab if... Productions
Dansk distribution Miracle Film Distribution

Instruktion

Instruktion Gereon Wetzel

Manus

Manus Gereon Wetzel
Manus Anna Gnesti Rosell

Produktion

Producer Ingo Fliess

Foto

Foto Josef Mayerhofer

Klip

Klip Anja Pohl

Musik

Musik Stephan Diethelm

Medvirkende

Medvirkende Ferran Adrià
Medvirkende Oriol Castro
Medvirkende Eduard Xatruch

Download PDF

Se også

I Cinematekets bibliotek kan du finde disse anmeldelser og avisartikler om filmen:
Provider Kilde Author Tidspunkt
Anmeldelse Berlingske Tidende Jacob Wendt Jensen 2011-10-27
Anmeldelse Metroexpress Mikkel Kofod 2011-10-27
Anmeldelse Morgenavisen Jyllandsposten Nanna Frank Rasmussen 2011-10-27
Anmeldelse Politiken-Fonden Kim Skotte 2011-10-27
Download PDF