Series Lab Hamburg 2024

Teams bestående af producer+forfatter kan nu søge om at komme på Series Lab Hamburg 2024. Ansøgningsfristen er 8. april.

SERIES LAB HAMBURG er et udviklings- og co-produktions-lab, der samler 20 europæiske teams, som har en tv-dramaserie i udvikling og som leder efter internationale samarbejdspartnere.

Den 7. udgave af Series Lab finder sted i Hamburg d. 18.-20. juni 2024.

Foto: Creative Europe MEDIA Desk Hamburg

Fire internationalt anerkendte manuskript-eksperter vil arbejde sammen med de deltagende teams om deres projekter og sammen med de øvrige deltagere give feedback i en slags writers' rooms.

Derudover vil teamsene deltage i et marked med 20 europæiske finansiører, fra commissioning editors til internationale salgsagenter.

Deltagelse

Series Lab Hamburg er henvendt til teams bestående af producer + manusforfatter, med international erfaring med co-produktion og med en international high-end dramaserie i udvikling. Projektet bør have et minimum af finansieringen på plads.

Foto: Creative Europe MEDIA Desk Hamburg

Danske teams, der er interesseret i at deltage, skal downloade og udfylde ansøgningsformularen nedenfor og sende til Katrine Bjaarnø fra den danske MEDIA Desk senest d. 8. april 2024.

Deltagerfee, ophold og forplejning dækkes af arrangørerne.
Rejseomkostninger skal dog afholdes af deltagerne selv.

Vi stiler efter at overholde EU-Kommissionens prioriteringer ift. bæredygtighed og diversitet i forbindelse med afholdelsen af Series Lab Hamburg og i udvælgelsen af teams og projekter.

Vi håber på at se jer i Hamburg!