Dansk deltagelse ved Future Frames 2024

For femte år i træk er Danmark repræsenteret ved talentprogrammet Future Frames i Karlovy Vary, denne gang med en afgangsfilm fra Den Danske Filmskole.

William Sehested Høeg deltager i dette års Future Frames under Karlovy Vary International Film Festival (KVIFF) med sin afgangsfilm fra Den Danske Filmskole, SAMMEN ER DU MERE, produceret af Sofie Vendelbo Bergstein.

Future Frames er et talentprogram, der sætter fokus på nogle af de mest lovende instruktører fra hele Europa.

Det Danske Filminstitut indstiller hvert år 2 kortfilm af filmskole-dimittender til Future Frames, hvorefter KVIFF laver den endelige udvælgelse af projekter, hvis instruktører inviteres til Future Frames. Der udvælges årligt i alt 10 europæiske instruktører til programmet.

Det er femte år i træk at der er dansk deltagelse ved Future Frames indstillet af Filminstituttet: I 2023 deltog Amalie Maria Nielsen med sin 18Frames-afgangsfilm SVÆRDDRAGE, i 2022 deltog Nicolai G.H Johansen med sin afgangsfilm fra Super8, HVIS DU VIDSTE, i 2021 deltog Glen Bay Grant med sin Super16-afgangsfilm TRUE MIRROR, og i 2020 var Kristian Håskjold dansk deltager med sin midtvejsfilm KROKODILLETÅRER, ligeledes fra Super16. 

Deltagerne på Future Frames får pitch-training, har kuraterede møder med den internationale branche, præsenteres for publikum og presse, og runder forløbet af med en master class. Hele forløbet foregår d. 30. juni - 4. juli.

Future Frames: Generation NEXT of European Cinema er støttet af Creative Europe MEDIA og arrangeres af KVIFF og European Film Promotion.

Læs mere om årets 10 udvalgte projekter her.

Læs mere om Future Frames her.

SAMMEN ER DU MERE

Mona (32) skal med sine kollegaer på et ledelseskursus med fokus på samarbejde, som afholdes over en weekend på et konferencehotel. Men kollegaerne har svært ved at navigere i samarbejdsøvelserne, da de alle venter svar på, hvem der får den næste store forfremmelse. Da Mona pludselig får en klage fra HR for dårlig opførsel, mistænker hun et større komplot er i gang, og hun sender sig selv ud på et destruktivt togt for at finde ud af, hvem der forsøger at sabotere hendes chancer for forfremmelse.

Vil du høre mere om muligheden for at blive indstillet med din afgangsfilm til Future Frames, så kontakt Katrine Bjaarnø fra MEDIA Desken.