Eurimages: Ny støtteordning og efterspørgsel på eksperter

FUNDING. Eurimages søger nye eksperter og lancerer ny støtteordning til markedsføring og publikumsudvikling. Der er nu åbent for ansøgninger.

Eurimages, Europarådets støttefond for koproduktion af europæiske film, inviterer kvalificerede fagfolk til at ansøge om at blive en del af deres ekspertpanel. Denne mulighed giver filmprofessionelle chancen for at medvirke til udvælgelsen af projekter, der modtager støtte og dermed forme fremtiden for europæisk film.

Kandidater skal have solid erfaring indenfor den internationale filmbranche, særligt indenfor koproduktion, og derudover have mindst fem års dokumenteret erfaring inden for enten koproduktion, distribution, internationalt salg, manuskriptskrivning og -analyse, instruktion, programlægning af internationale festivaler eller udvælgelse af projekter til internationale koproduktionsmarkeder.

For mere information

Christian Juhl Lemche
International producer
Tlf. +45 2148 8522
christianjl@dfi.dk

Ansøgningsfristen for eksperter er 8. oktober

Læs mere på: https://www.coe.int/en/web/eurimages/experts

Film Marketing and Audience Development Support

Samtidig har Eurimages åbnet for ansøgninger til et nyt støtteprogram til markedsføring og publikumsudvikling for film, der har modtaget koproduktionsstøtte fra Eurimages. Målet med støtteordningen er at de støttede film opnår distribution i flere lande og får et større publikum. Programmet kan støtte i alt 15 film om året med op til €50.000 per film. Støtten kan bl.a. anvendes til publikumsdesignaktiviteter, publikums- og markedsindsigt, digitale markedsføringskampagner og sprogversioneringer.

Ansøgningsfristen er 28 oktober.

Læs mere på https://www.coe.int/en/web/eurimages/fmad

For mere information: Christian Juhl Lemche

Tags: