Klovn Forever – Klovn fortsætter

FILMSTØTTE. Optagelserne til efterfølgeren til "Klovn – The Movie" er i gang i København og Los Angeles.

Casper Christensen og Frank Hvam indledte i sidste uge optagelser i København til spillefilmen "Klovn Forever", og holdet er nu rejst videre til Los Angeles, hvor de filmer de kommende ti dage.

"Grunden til at der er gået fire år, er at vi ventede på en idé, der var så stærk, at vi kunne lave en film, der kunne overgå den første. Og vi synes, at det manuskript vi har nu, kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten," siger Christensen og Hvam.

Teamet bag filmen holder indtil videre handlingen i den nye Klovn-historie tæt ind til kroppen, men det er sikkert, at "Klovn Forever" byder på et gensyn med Casper og Frank, og Mia Lyhne ses endnu en gang i rollen som Mia.

Det er igen Mikkel Nørgaard, der instruerer, men filmen produceres denne gang af Christensen og Hvams eget produktionsselskab Nutmeg Movies med Jesper Zartov som producer. Det Danske Filminstitut har givet produktionsstøtte på 4,0 mio. kr. gennem markedsordningen, der produceres i samarbejde med TV 2. Nordisk Film Distribution er distributør i Danmark.

Tv-serien "Klovn", der skabte Klovn-universet, er for nylig solgt til remake i Holland, Belgien, Tyskland og Finland, meddeler produktionsselskabet. I Holland, hvor serien har været en kæmpe succes, kører anden sæson allerede. I USA har Warner Brothers netop forlænget retten til at lave en amerikansk remake af den første film med komikeren Danny McBride.

Der er forventet biografpremiere i september 2015.

Klip med Casper og Frank: "Så er vi igang! ... Klovn Forever"